STICHTING STERKIN

Vakbladen

Via onze vakbladen houden wij de erkende installateurs en vergunninghouders op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook belangstellenden kunnen een abonnement nemen op de vakbladen, die vier keer per jaar verschijnen. Een abonnee krijgt een papieren versie van het vakblad en kan daarnaast, via de gratis app, het vakblad ook online lezen. De app heeft verder een handige zoekfunctie voor het terugvinden van specifieke onderwerpen.
Erkende installateurs krijgen gratis een abonnement voor het vakgebied van hun erkenning. Alle andere abonnementen kunt u tegen betaling krijgen. De abonnementsprijs is € 36,00 per blad per jaar.
 
Meer abonnementen? Dan krijgt u korting!
Wilt u meer abonnementen op hetzelfde vakblad, bijvoorbeeld voor uw werknemers? Dan bieden wij u een aantrekkelijke staffelkorting.
1 abonnement € 36,00
2-10 abonnementen  € 27,50
11-25 abonnementen  € 20,00
> 25 abonnementen  € 15,00

Bent u geïnteresseerd in een abonnement op Gaswijs, Stroomlijn of Waterdruk dan kunt u dat via het aanvraagformulier aan ons kenbaar maken.

Gaswijs, Stroomlijnen Waterdruk verschijnen 4x per jaar. De bladen worden uitgegeven door Sterkin. De drie bladen hebben alle een onafhankelijke redactie.

De redactievoorzitter van Gaswijs is de heer John Pronk.
De redactievoorzitter van Stroomlijn is de heer Nico Kluwen.
De redactievoorzitter van Waterdruk is de heer Felix Timmermans.

U kunt de redacties bereiken via info@sterkin.nl.

 

Over Sterkin

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Contact

Postadres: Postbus 20127, 7302 HC  Apeldoorn
Telefoon: 055 - 744 00 25
E-mail: info@sterkin.nl